POWER-talk, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: di 11 december 2018, 18:00 - 21:30

De jaarlijkse POWER-talk is inmiddels een goede traditie, waarbij we, onder het genot van spijs en drank, niet alleen met elkaar terugblikken op het afgelopen jaar, maar ook plannen maken voor het nieuwe. Dit doen we in een gezellige ambiance in de bovenzaal van Restaurant DARA. DARA is de kosmopolitische ontmoetingsplaats aan de Eemhaven in Amersfoort.

Het restaurant-team van DARA staat er klaar om voor ons in buffetvorm het Mezzesmenu met verrassende gerechten – mezzes – uit verschillende streken aan te bieden en drankjes te serveren. De avond zal worden afgesloten met een verrassingsdessert in buffetvorm.

De opzet van deze avond is om gezellig te eten, drinken en praten met ‘oude’ en nieuwe POWER-deelnemers. Via de gesprekken aan de verschillende tafels willen we met elkaar tot goede ideeën komen en deze omzetten in concrete plannen en activiteiten voor het komende jaar. Ook zullen er een aantal prikkelende stellingen naar voren worden gebracht.

Vanaf 18:00 uur kun je binnenkomen bij DARA. De POWER-talk vindt plaats in de bovenzaal. Het programma begint om 18:30 uur en zal om + 21:30 uur afgelopen zijn.

Restaurant Dara

De kosten voor het menu bedragen € 32,00 inclusief twee aan de ingang te ontvangen consumptiemunten voor een  drankje/kop koffie of thee. Ter plekke kunnen er extra consumptiemunten voor € 2,75 per munt worden gekocht voor een glas bier van de tap, rode, witte of rosé huiswijn, frisdrank of kop koffie/thee.

Aan het buffet  kun je je keuze maken uit (al dan niet vegetarische) voor- en hoofdgerechten en dessert. Geef door als er allergie- of dieetwensen zijn, indien mogelijk wordt er rekening mee gehouden.

Meld je met onderstaand aanmeldformulier snel aan en maak met iDeal meteen de kosten van deze avond over. Je deelname is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen.

Datum:   11 december
Tijd:        18.00 uur
Locatie:  DARA, Grote Koppel 5, 3813 AA Amersfoort
Kosten:  € 32,00 incl. 2 consumptiemunten voor een drankje


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen