Presentatie Fit-ART met vertoning van film ‘Droomoord’Datum/Tijd: do 18 oktober 2018, 19:30

Het filmproject Droomoord van Stichting Fit-Art op donderdag 18 oktober om 20:00 uur in Het Boekhuis, Zonnehof-Oost.   www.fitart.nl/projecten/droomoord.html

Leven toevoegen aan de dagen!

Hét motto van de projecten van FiT-ART en van de bevlogen vrouwen er achter: Tineke Posthumus en Anita Kunst.

Ervaren professionals bieden (kwetsbare) groepen en individuen een ontdekkingsreis in de wereld van kunst, cultuur en beweging. Uitgangspunt is wat wél kan bij het bieden van de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen en een leven lang te leren.
Voorbeelden zijn de projecten ‘Krasse Fratsen’, waarin levensverhalen vorm krijgen in een liedcompositie van een jonge singer-songwriter, het muziek-theaterspektakel ‘Oerend Hart’ en de prijswinnende film DROOMOORD.

Actief bezig zijn met theater, muziek, dans of beeldende kunstvormen heeft een positieve invloed op je vitaliteit, je eigenwaarde en je zelfrespect zodat je iemand kunt zijn die op eigen kracht zoveel mogelijk zelf de regie voert en stuurt op geluk.

Tineke en Anita, de oprichters en uitvoerders van stichting FiT-ART, vinden dat er een structureel spannender activiteiten-aanbod kan worden geboden en scheppen voorwaarden om te doen wat je altijd graag wilde doen: eruit halen wat er in zit!
Zonder uitzondering zijn deelnemers positief over wat het actief deelnemen in hun projecten brengt: plezier, contact, trots.

Op 18 oktober geven ze een kijkje achter de schermen, lichten de doelstelling van FiT-ART toe en delen ons in hun spectaculaire ervaringen van de afgelopen paar jaar. POWER-deelnemer en NOVA-lid Erma Prins zal als ‘ervaringsdeskundige’ een duit in het zakje doen. Zij figureerde in de prijswinnende film DROOMOORD en maakte een heel bijzonder totstandkomingsproces mee. Deze film (van 40 minuten) wordt na de inleiding vertoond.
Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Deze bijeenkomst in Het Boekhuis begint om 20:00 uur. Inlopen kan vanaf 19:30 uur. De koffie staat klaar!

Wil je deelnemen aan dit bijzondere evenement, meld je dan hieronder aan. Je aanmelding is definitief als je vóór 11 oktober 2018 het bedrag van € 7,50 (inclusief drankje) hebt overgemaakt op rekeningnummer NL68 TRIO 0254 7897 81 ten name van St. Power-Amersfoort met vermelding van ‘Film Droomoord’.


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen