Publieksmanifestatie ‘Naar een autoluwe Stadsring’


Datum/Tijd: do 4 november 2021, 20:00 - 22:00

Op 4 november 2021 organiseert Burgerinitiatief ‘Van Ring naar Park’ een publieksmanifestatie. De ge├»nteresseerde Amersfoorter krijgt dan te horen hoe zijn/haar stad kan profiteren van de transitie van de Stadsring van verkeersriool naar een wijkontsluitingsweg voor de binnenstad en de winst van groen en blauw gebied.
Als gastspreker komt Marco te Br├Âmmelstroet, hoogleraar Urban Mobility Futures aan de Universiteit van Amsterdam, ook wel bekend als ‘the Cycling Professor’, en schrijver van de bestseller ‘Het Recht van de Snelste’. De gemeente Amersfoort licht de resultaten van het verkeersonderzoek toe.

Via de link kom je bij de flyer, waarin het programma van de bijeenkomst wordt vermeld.
Flyer Publieksmanifestatie 4 november 2021

Aanmelden gaat via de website vanringnaarpark.nl. Het aantal plaatsen is beperkt en toelating gebeurt op volgorde van aanmelding.

Voor toegang is een corona QR-code vereist dan wel een negatief testbewijs van maximaal 24 uur voor het tijdstip van toegang tot de bijeenkomst.

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen