Schilderweek in Polen


Datum/Tijd: zo 2 september 2018, 17:00

Om in ideale omstandigheden schilderlessen te kunnen geven heeft Maugosia een paar jaar geleden de mogelijkheid gecreëerd om schilderworkshops te volgen in een landhuis in het kleine dorpje Slawnikowice in zuidwest Polen vlakbij de Duitse grens op ca. 700 km van Nederland. In Palac Slawnikowice zijn een schildersatelier, een grote werkruimte voor de cursisten en 5 comfortabele 2 persoons gastenkamers gecreëerd.

Je vrij voelen, jezelf verrassen, je grenzen verleggen en vooral veel leren.
De essentie van een object of landschap leren zien en beleven. Je schildert “en plein air” en in het atelier. Geniet van je creativiteit en van een heerlijke en onbezorgde vakantie in een schilderachtige omgeving in Polen.
Je krijgt les in een kleine groep, maximaal 5 personen, met veel persoonlijke aandacht.

De workshop is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde amateurschilder.

Workshop data:
Week 36: 2 september 2018 – 8 september 2018 (veranderde datum!)

U kent Maugosia misschien nog wel van de vele gezellige borrels, lezingen en activiteiten die wij in haar atelier in Amersfoort hebben georganiseerd.

Maugosia is alweer een aantal jaren geleden met Jan-Kees naar een rustiek dorpje in Polen verhuisd. Vlak bij de Duitse grens hebben ze een landhuis uit 1810 gekocht waar zij een comfortabele “chambre et table d’hôtes” runnen. Maugosia heeft hier ook haar droomatelier gevonden.

Schildervakantie  in Polen

Je vrij voelen, jezelf verrassen, je grenzen verleggen en vooral veel leren.
De essentie van een object of landschap leren zien en beleven. Je schildert “en plein air” en in het atelier. Geniet van je creativiteit en van een heerlijke en onbezorgde vakantie in een schilderachtige omgeving in Polen.
Je krijgt les in een kleine groep, maximaal 5 personen, met veel persoonlijke aandacht .

Om in ideale omstandigheden schilderlessen te kunnen geven heeft  Maugosia een paar jaar geleden de mogelijkheid gecreëerd om schilderworkshops te volgen in een landhuis in het kleine dorpje Slawnikowice in zuidwest Polen vlakbij de Duitse grens op ca. 700 km van  Nederland. In Palac Slawnikowice zijn een schildersatelier, een grote werkruimte voor de cursisten en 5 comfortabele 2 persoons gastenkamers gecreëerd. De gastenkamers beschikken over een eigen badkamer. De zogenaamde ovalen zaal, met 2 identieke Jugendstil tegelkachels, dient als woon- en eetkamer voor gasten.
De schilderlessen vinden plaats in de directe omgeving van het landhuis en in de werkruimte.

Programma schildervakantie in Palac Slawnikowice 2018:

De ontvangst in Palac Slawnikowice begint zondag namiddag vanaf 17 uur.
De lessen worden gegeven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 13 uur. Na de lunch kun je gebruik maken van het atelier met materialen om verder te werken.
Woensdag is vrij om de deelnemers de gelegenheid te geven de omgeving te verkennen en meer van het mooie Neder-Silezië te zien. Er wordt dan geen lunch en diner geserveerd.
Gedurende de week wordt zo veel mogelijk buiten gewerkt.
Alle basis schilder en tekenmaterialen zijn in het cursusgeld inbegrepen. Doeken van verschillende formaten en kwaliteiten zijn tegen kostprijs te koop.
De workshop is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde amateurschilder.

Kosten van de cursus:  4 dagen schilderen, incl. materiaal: € 175,-  p.p.
Kosten van verblijf:  6 nachten  € 375,- p.p. bij twee personen op een kamer. Wil je een kamer voor jezelf dan betaal je een toeslag van € 60,–.  Iedere dag ontbijt en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, lunch en diner. Op de aankomstdag wordt eveneens een diner verzorgd.

Wanneer je wilt reserveren stuur je een e-mail aan: maugosiasycz@gmail.com

Voor meer informatie kijk: www.mpowerhouse.eu , onze telefoon: 0048 756190038 en 0048 534521362, e-mail: info@mpowerhouse.eu.


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen