Senia: Muziek samen luisteren en samen genieten!


Datum/Tijd: do 21 november 2019, 15:30 - 16:30

Senia: informatiebijeenkomst muziek-luistergroep muziek samen luisteren en samen genieten!

Donderdagmiddag, 21 november 2019, in het Eemhuis

Senia brengt mensen bij elkaar die in groepsverband klassieke muziek willen beluisteren en bespreken. Op basis van een uitgebreide luisterwijzer worden de muziekstukken geanalyseerd en bespreek je samen de discussievragen. Als je samen luistert gaat klassieke muziek pas écht leven. Binnenkort wil Senia in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een luistergroep oprichten in Amersfoort (en omgeving).

Wil je ook samen met anderen nóg meer genieten van klassieke muziek? Kom dan op donderdagmiddag 21 november naar de Bibliotheek Het Eemhuis in Amersfoort. Daar organiseert Senia een informatiebijeenkomst over de oprichting van een luistergroep klassieke muziek.

Muziekluisterwijzer
Senia richt in het hele land luistergroepen op voor mensen die van klassieke muziek houden. De deelnemers bespreken in de regel om de zes weken een muziekstuk met behulp van een muziek-luisterwijzer, opgesteld door deskundigen. Hierin staan allerlei luistertips en achtergrondinformatie over het muziekstuk.

Een overzicht van de muziekluisterwijzers vind u op www.senia.nl

In de muziek-luisterwijzer staan kort muziekfragmenten genoemd die te beluisteren zijn op youtube.

Mooiste cultuurvorm
Veel mensen die lid worden van de luistergroepen zeggen dat ze meer van klassieke muziek zijn gaan genieten en dat lid worden van een luistergroep ontzettend leuk is.

Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op donderdag 21 november om 15.30 uur in De Bibliotheek Het Eemhuis in Amersfoort, Eemplein 71.

Aanmelden mag, hoeft niet, via e-mail liesbeth.ram@senia.nl of info@senia.nl.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen