Seniorencollege ‘Caravaggio in Utrecht’ in bibliotheek Het Eemhuis (Extern)


Datum/Tijd: ma 19 december 2022, 10:30 - 11:30

In het seniorencollege ‘Caravaggio in Utrecht’ neemt studentdocent Madelief jou mee naar Utrecht rond de 17e eeuw. Waar uit Rome teruggekeerde kunstenaars Hendrick ter Brugghen, Dirck van Baburen, en Gerard van Honthorst een grote invloed uitoefenen op de kunstwereld. Ben jij een grote kunstliefhebber? Dan is dit college een aanrader!  

Over stichting Jong Geleerd Oud Gedaan

De Bibliotheek Eemland organiseert samen met de stichting Jong Geleerd Oud Gedaan verschillende seniorencolleges. Sinds 2014 organiseert de stichting interactieve colleges aan senioren gegeven door studenten. Tijdens de colleges gaan de studenten in gesprek over hun vakgebied. Denk hierbij aan geschiedenis, psychologie, antropologie en kunst!

Praktische informatie

  • Datum: Maandag 19 december
  • Tijd: 10.30 – 11.30 uur
  • Locatie: De Bibliotheek Het Eemhuis: Eemplein 71 – 3812 EA Amersfoort  
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden via bibliotheekeemland.nl/caravaggio

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Karin Horst van de Bibliotheek Eemland, bereikbaar via k.Horst@bibliotheekeemland.nl of 033 463 19 14.

De Bibliotheek Eemland
Postbus 1138, 3800 BC Amersfoort
Tel.: (033) 463 19 14; E-mail: info@bibliotheekeemland.nl

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen