September Me: Concert Grijze Haren, Nieuwe Snaren


Datum/Tijd: zo 23 september 2018, 15:00 - 16:00

September Me is het jaarlijkse kamermuziekfestival in Amersfoort. Met een frisse en eigentijdse blik stelt Ragazze Quartet, artistiek leider van het festival, ieder jaar een wonderbaarlijk en kleurrijk festivalprogramma samen. Met veel aandacht voor upcoming artists die op het punt staan (internationaal) door te breken én muzikanten die de grenzen opzoeken en vanuit klassieke muziek verbindingen leggen met theater, film en andere kunstdisciplines. Flint in Amersfoort is bruisend festivalhart met heerlijke hapjes, drankjes en bijzondere randprogrammering.

Voor mensen die niet in staat zijn om de reguliere concerten te bezoeken organiseren we concerten onder de naam September Me Meer. Hiermee brengt het festival muziek naar mensen in verzorgingshuizen en ziekenhuizen. In de aanloop naar het festival coacht Ragazze Quartet diverse ensembles om deze optredens te verzorgen.

Komende editie van September Me vindt plaats van 21 t/m 23 september 2018. Thema van het festival is ‘(on)sterfelijkheid‘.   www.september-me.nl

Grijze Haren, Nieuwe Snaren op zondag 23 september van 15.00 – 16.00 uur in De Flint
september-me.nl/events/grijze-haren-nieuwe-snaren/

Een aantal maanden voorafgaand aan September Me vormen Ragazze Quartet en dirigent Carel den Hertog een orkest met muzikanten die allen tussen de 65 en 105 jaar zijn.
Samen repeteren ze aan de ‘Nieuwe Wereld’ symfonie van Dvořák, die zij vanmiddag tijdens September Me ten gehore brengen.


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen