Stadsbron bijeenkomst Eemhuis


Datum/Tijd: za 14 december 2019, 13:00 - 16:00

Bibliotheek Eemhuis, Eemplein 71, 3812 EA Amersfoort
Zaterdagmiddag 14 december van 13.00 – 16.00 uur

De Stadsbron, www.destadsbron.nl/, sluit zaterdagmiddag 14 december in Bibliotheek Eemhuis het mediajaar van Amersfoort en omstreken af. De Stadsbron is de online krant met journalistiek over Amersfoort en omstreken. Naast het interessante multimediale middagprogramma wordt de bijeenkomst benut om een nieuw initiatief te introduceren namelijk een ‘burgeronderzoeksproject’

Het burgeronderzoeksproject is er op gericht om op te halen welke onderwerpen, uit Amersfoort en omstreken, mensen graag tot op de bodem uitgezocht willen hebben. Als deze onderwerpen er zijn, wil de Stadsbron met deze mensen het onderwerp uitdiepen en er een journalistiek artikel over schrijven. De Stadsbron beschikt over de kennis en begeleiding die nodig is in een dergelijk proces. Experts zullen deze middag op het gebied van onderzoeksjournalistiek de kneepjes van het vak uit de doeken doen.

De Stadsbron, www.destadsbron.nl/, heeft inmiddels bewezen dat het de moeite loont om met analyse, opinie en onderzoeksjournalistiek onderwerpen te belichten, die anders worden geregeerd door de waan van de dag. Kritisch, transparant en open.

Bibliotheek Eemland zaterdag 14 december van 13.00 uur tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen