Stiltemeditatie in de Joriskerk


Datum/Tijd: wo 15 januari 2020, 09:00 - 09:30

Elke woensdagmorgen om 9.00 uur vindt er, onder leiding van Stadsdominee Diederiek van Loo, een half uur stiltemeditatie in de Sint Joriskerk plaats.

Wat is er prachtiger dan een lege, stille kerk? Het gevoel van al die eeuwen die nog in de hoge gewelven hangen helpt om je gedachten los te maken van alle hectiek van het dagelijks leven.

Iedereen is welkom en meedoen is eenvoudig. Zorg dat je even vóór 9 uur bij de zijdeur van de Sint Joriskerk, Hof 1, Amersfoort bent, naast stadscafé In den Grooten Slock. Diederiek van Loo begeleidt de groep dan naar de mooiste plaatsen in de kerk. We steken een kaars aan en met een gongslag begint een 20 minuten stilte. Geniet van de ruimte! Een gongslag beëindigt de meditatie ook weer en om 9.30 uur sta je weer buiten. Klaar om de dag te beginnen.

Elke woensdag van 9.00 tot 9.30 uur.
De kerk is verwarmd, maar het blijft altijd fris. Hou daar rekening mee in je kleding!

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen