Stiltemeditatie in de Sint Joriskerk


Datum/Tijd: wo 2 september 2020, 09:00 - 09:30

De dag beginnen met stilte. Mediteren, bidden, nadenken of juist even niets denken, gewoon een moment van rust en reflectie.

“Ik zou best willen, maar het komt er niet van” – zeggen veel mensen. Als dat ook voor jou geldt, kom dan op woensdagmorgen naar de Sint Joriskerk  voor de stiltemeditatie. Want wat is een betere plaats om stil te worden dan die prachtige, oude kerk?

Iedereen is welkom en meedoen is eenvoudig. Zorg dat je even voor 9 uur bij de zijdeur van de Sint Joriskerk bent (Zevenhuizen 3, tegenover café Nul33).

Diederiek van Loo begeleidt de groep dan naar de mooiste plaatsen in de kerk. Daar brandt de Paaskaars, en ieder zoekt in stilte een eigen plek. Op een stoel of op een matje/kussen op de grond. Om 9 uur is er een kort welkom en na een gongslag houden we 25 minuten stilte.

Er zijn geen teksten, geen oefeningen, geen gesprek. Geniet van de tijd en de ruimte voor je eigen gedachten! Dat je van te voren weet hoe lang het duurt maakt dat je je makkelijker kunt overgeven aan de rust. De gong vertelt je als het tijd is.

De hele dag voelt anders aan, na zo’n begin. Wil je eerst wat meer informatie of heb je een vraag, mail Diederiek van Loo dan via stadsdomineeAmersfoort@gmail.com.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen