Lange wandeling, Termatenpad, LeusdenDatum/Tijd: do 8 december 2022, 10:00 - 16:00

Termatenpad, Leusden

Op donderdag 8 december lopen wij een prachtige route door het buitengebied van Leusden en Woudenberg van 14 km.  We vertrekken vanaf Wachthuisje Post 43, Leusbroekerweg, tegenover huisnummer 6, om 10.00 uur. Het beginpunt is per auto of per fiets bereikbaar (niet met het openbaar vervoer).

Via de Tabaksteeg, langs de Oude openbare school en Huize Den Treek lopen wij naar Theeschenkerij Eldorado langs de Grift, waar wij de lunch zullen gebruiken. Vervolgens lopen wij via de Ridderhofsteden Geerestein en Groenewoude langs het Short Stirling monument terug naar het Wachthuisje.

We starten op donderdag 8 december, 10.00 uur, bij het Wachthuisje Post 43, Leusbroekerweg, tegenover huisnummer 6, Leusden.

De wandeling wordt begeleid door Ben en Sylvia van Velzen, telefoon 06 818 966 52. Onze lieve, goed opgevoede Duitse staande langhaar, genaamd Aqui, loopt met ons mee.

M.b.t. de lunch: wij kunnen niet individueel afrekenen. Zorg er daarom voor, dat je voldoende (klein-)geld bij je hebt, zodat wij als groep kunnen afrekenen. Op de website theeschenkerij-eldorado.nl vind je de menukaart, zodat je vooraf al een beetje kan bekijken wat je zou willen eten/drinken en hoeveel geld je dus bij je moet hebben.

Aanmelden is mogelijk vanaf 19 november, tot uiterlijk 5 december, alleen via het dan aanwezige aanmeldformulier hieronder.

Geef op het aanmeldformulier in het veld `Opmerkingen` aan of je over een auto beschikt en in welke wijk je woont. Dit laatste om eventueel afspraken te kunnen maken om samen te rijden. Geef daarom ook je telefoonnummer op.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer door naar wsvanvelzen@gmail.com.
Wil je je afmelden voor deze wandeling, mail dat dan naar hetzelfde mailadres of, als het vlak voor vertrek is , bel dan naar 06-818 966 52.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen