Theatervoorstelling POW WOW (Extern)


Datum/Tijd: za 26 november 2022, 00:00

Wat te doen als je ouder/ naaste dementie krijgt of als je dat zelf zou krijgen. 

Theatergezelschap MINOUX organiseert een humoristische stamvergadering waarin de zorg voor onze ouders centraal staat.

Speeltijd 8 oktober-13 januari, op verschillende plaatsen in Nederland.

Theatermaker Minou Bosua nodigt je uit mee te praten en te dansen in een feestelijke, vrolijke en vaak ontroerende ontmoeting tussen ouders en kinderen.

Er komt een dag, dan krommen zij hun rug, vertragen zij hun pas en vernauwt hun wereld. Dan draaien de zorgrollen om; epileer je kin of neusgaten, ontwar je de administratie of breng je de soep. Dan bel je elke dag even of juist liever nooit. Je vliegt en draaft of laat de zorg met een (on)gerust hart over aan een toegewijde professional.

POW WOW bevraagt hoe wij, vanuit verschillende overtuigingen, culturen en tradities, zorgen voor onze ouderen. Wat vinden we vanzelfsprekend en wat ervaren we als een opgave? Waar botsen onze overtuigingen en wat kunnen we van elkaar leren? En bovenal wat vinden onze ouders daar eigenlijk van?
Minou Bosua leidt de ontmoeting, als bruisend middelpunt in een feest van herkenning en ongemak.
Speciaal voor deze voorstelling richtte MINOUX de Bende van Alzheimer op. Een wilde horde dansende zeventigplussers, die protest aantekent tegen ons huidige zorgsysteem.

POW WOW is beslist geen traditionele theatervoorstelling, maar – geïnspireerd op ceremoniële bijeenkomsten van de oorspronkelijke bewoners van Amerika – een feestelijke stamvergadering met dans, verhalen en muziek.

Utrecht Stadsschouwburg           15/10

Amersfoort De Lieve Vrouw       26/11

In onderstaande link vind je info en alle speeldata.

www.google.nl/search?q=theatervoorstelling+minou+Pow+Wow&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl-nl&client=safari

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen