Try-out: “De dochter van Meijer” in de Sint Rochuskapel


Datum/Tijd: vr 27 september 2019, 19:30 - 22:00

ImprEssie presenteert: De dochter van Meijer (Try-out) 

Deze voorstelling wordt verzorgd door:

Pauline Broekema:
Zij is als geen ander in staat om het onnoembare te schilderen in verhalen. De voorstelling is gebaseerd op haar boek “Het uiterste der zee”. Pauline was 34 jaar verslaggever bij het NOS- Journaal. In januari 2019 nam zij afscheid. Daarnaast schreef ze verschillende boeken, waaronder de veelgeprezen familiekroniek “Het Boschhuis”.

De musici van The Amsterdam Consort:
Zij hebben elkaar gevonden bij top ensembles zoals het Nederlands Blazers Ensemble en het Hexagon Ensemble. De musici omarmen de geschiedenis met werken van Bruch, Glinka, Dvořák en Ravel.
Fluit, piccolo – Jeannette Landré | fagot, contraforte – Marieke Stordiau | viool, altviool – Albert Adams | piano – Mariken Zandvliet

Kaartje
Een kaartje kost € 20,20 en is inclusief een kop koffie of thee bij ontvangst en een glas fris of wijn na de voorstelling.

Kaartjes kunt u reserveren via essie@impressie.org.

Route en parkeren
Vanaf station: Bus 5 richting Vathorst, vanaf halte Kamp/de Stier 3 min lopen.
Fiets: meenemen op het hofje en stallen achter de kapel.
Parkeren: Parkeergarage Flintplein of Q-Park Beestenmarkt.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen