Tweedaagse wandeling Doetinchem – Brummen, groep 1Datum/Tijd: di 27 september 2022 - wo 28 september 2022, Hele dag

Er zijn 3 plaatsen vrij gekomen! Meld je aan.

Het Graafschapspad loopt door het afwisselende landschap van de Achterhoek. We lopen twee etappes van 18 km en overnachten in Stadshotel Doesburg.

De eerste dag is een bosrijk traject over oude rivierduinen. Op de tweede dag loopt de route voor een groot deel langs de IJssel en kijk je uit over de rivier.

Data groep 1: dinsdag 27 en woensdag 28 september 2022.

Begeleiding: Marja Kampman, marjakampman@hotmail.com.

In Doesburg hebben we een halfpension-arrangement in Stadshotel Doesburg. De kosten bedragen € 87,50 op basis van gedeelde tweepersoons kamers met gescheiden bedden. Een éénpersoonskamer kost € 125,-. Deze bedragen zijn inclusief diner en ontbijt en exclusief toeristenbelasting. Betaling bij aankomst in het hotel. Eventuele annuleringskosten zijn voor je eigen rekening. Dit alles onder voorbehoud van beschikbaarheid van kamers.

Het maximale aantal deelnemers is 8, inclusief de begeleider.

Je kunt je aanmelden vanaf donderdag 11 augustus 20:00 uur via het aanmeldformulier dat dan hieronder verschijnt. Je inschrijving is definitief na betaling van € 10,- inschrijfgeld. Geef in het vak opmerkingen aan of je een één- of tweepersoons kamer wilt. Wij zorgen voor een optimale kamerindeling. Omdat het hotel zo snel mogelijk wil weten hoeveel kamers ze voor ons moeten vrijhouden, sluit de aanmelding op 5 september 24 uur. Hierna alleen op aanvraag via onderstaand mailadres. Reageer dus snel!

Bij overinschrijving hanteren we een reservelijst. Als de reis is volgeboekt kun je je belangstelling voor een eventueel opengevallen plaats aangeven via marjakampman@hotmail.com. Vermeld daarbij je naam en telefoonnummer.
Kun je onverhoopt toch niet mee, neem dan contact op met de begeleider. Mogelijk kan iemand van de reservelijst mee.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen