Tweede koffieconcert in Amersfoort: Songs of Silence


Datum/Tijd: ma 5 november 2018, 10:30 - 11:30

De jonge pianist Wouter Harbers (32) is in Zeist en omstreken een fenomeen: hij verwent daar zijn plaatsgenoten elke eerste woensdagochtend van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek… Theater Flint ontdekte deze enthousiaste musicus, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor íedereen’. Daarom geeft Wouter dit muziekseizoen elke maandagochtend van de maand een gratis concert in de Sint Aegtenkapel in hartje Amersfoort. Vorige maand was het een enorm succes, en op 5 november aanstaande bent u weer hartelijk welkom!

In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. U bent om 10:00u welkom voor een gezellig bakje koffie. Om 10:30u gaan we naar de concertzaal. Daar begint Wouter met een vrolijk stukje toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Deze keer neemt Wouter de Macedonische violist Robert Cekov mee, met wie hij een album opnam. Samen spelen ze verstilde muziek waar u helemaal van tot rust komt…

Wat een enorm succes was het eerste koffieconcert in Amersfoort, vorige maand! Zoveel mensen hadden we niet verwacht. Nog niet geweest? Kom een keer ervaren waarom deze formule in Zeist en nu ook in Amersfoort zo’n succes is! Als u dat fijn vindt, kunt u reserveren via info@wouterharbers.nl of door te bellen naar 06 3860 3539.

Deze concerten worden mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen en Bouwbedrijf Schoonderbeek.

5 november 2018
Koffie vanaf 10:00u, muziek van 10:30u tot 11:30u.

Sint Aegtenkapel te Amersfoort, Het Zand 37 (parkeer in parkeergarage Flintplein, Walikerstraat 14)
Entree gratis, collecte na afloop

Hartelijk welkom!

Video:  youtu.be/KJklmMhba8I


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen