POWER KERSTBORREL + walking dinnerDatum/Tijd: do 26 december 2019, 17:00 - 21:30

De tijd vliegt! Het jaar is alweer bijna om. We willen jullie op 26 december graag uitnodigen voor de Happy Power Hour kerstborrel. Een gezellige, positieve en relativerende borrel ter afsluiting van 2019.  Op tweede kerstdag kunnen we hiervoor terecht in het bij ons zo bekende Stadscafé waar deze mooie sfeervolle kerstborrel georganiseerd wordt.

Vanaf 17.00 uur is de start op de gebruikelijke wijze als Happy Power Hour. Wij kunnen daarin terugblikken op een succesvol Powerjaar. Ook in 2019 is tenslotte gebleken dat Power voor een steeds grotere groep actieve ouderen van waarde is. Het Kerst Happy Power Hour is zoals gebruikelijk voor iedereen zonder aanmelding toegankelijk.

Om 19.00 uur begint een walking dinner in kerstsfeer met luxe aangeklede hapjes. Hiervoor kan je je onderstaand aanmelden. Dit walking dinner houdt in dat er hapjes langs komen die jezelf kan pakken. Iedereen kan van plaats wisselen. Niemand heeft een vaste plek! Vooraf reserveren voor het walking dinner is i.v.m. de planning noodzakelijk. De kosten hiervoor bedragen 17,50 p.p. Drankjes hierbij zijn voor eigen rekening. De laatste ronde koffie en thee zijn op kosten van Power.

Voel je niet geremd om als je het leuk vindt, geheel in de sfeer, op deze Power kerstborrel in feestelijke kleding te komen. Maar niets hoeft, alles mag.

P.s. Het eerder aangekondigde HPH op 18 december vervalt!

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen