Verhalentafel: luisteren naar elkaars levensverhalen, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 6 januari 2022, 14:00 - 16:00

Wat is een verhalentafel? Zes mensen bij elkaar, ze vertellen en luisteren naar elkaars levensverhalen, ze zitten thuis om de tafel. Geen schermen in de buurt, alleen stem en oor voor elkaars verhalen vol kleine en grote gebeurtenissen.  Over wie ze geworden zijn en wat ze op hun levensreis zijn tegengekomen, over wat hen raakt, over… Onze eigen naam, een betekenisvol voorwerp, een tekst, een (actuele) gebeurtenis kan het startpunt en het thema van een vertelronde zijn.

Wie begeleidt het? Ik ben Anne Naron, gepensioneerd dramadocent en lid van Power. Sinds kort ben ik getraind door een docent van het ‘Platform Levensverhalen’ om verhalentafels voor ouderen te begeleiden. Ik ga er graag en nieuwsgierig mee aan de slag.

Wanneer? Donderdag 6 januari 2022 wil ik ’s middags bij mij thuis een verhalentafel starten met – i.v.m. de nu geldende Corona regels – vier deelnemers. Dit kunnen vijf deelnemers worden als de Corona regels het weer toelaten. Omdat de Corona besmettingen inmiddels flink zijn opgelopen houd ik thuis rekening met de 1,5 meter regel en wordt er voldoende geventileerd. Ik denk aan vijf bijeenkomsten. Na aanmelding ontvang je mijn adresgegevens en het precieze tijdstip.

Aanmelden Aanmelden kan uitsluitend via het formulier dat hieronder te vinden is.

Reservelijst Als de verhalentafel volgeboekt is kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar naron@hetnet.nl. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen