Vrolijk koffieconcert, op zes instrumenten!


Datum/Tijd: ma 1 november 2021, 10:00 - 11:30

Twee prachtige fluiten, een vleugel, twee orgels en een klein spinet (mini-klavecimbel). Dat zijn de ingrediënten voor het vrolijke koffieconcert met Marjolein de Wit en Wouter Harbers.

Maandagochtend 1 november spelen ze de mooiste muziek uit Leipzig.

Welkom in de Xaveriuskerk, hartje Amersfoort! De concertochtend start met een bakje koffie om tien uur. Daarbij is er alle ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Half elf begint het concert, waarbij de musici u een uur lang trakteren op verrassende composities en evergreens van Händel, Bach, Telemann, Mendelssohn en Schumann.

Tussendoor vertellen ze over hun instrumenten en het repertoire, zodat er een ontspannen sfeer ontstaat en de muziek u nog meer aan zal spreken. Het hoofdorgel klinkt in de spetterende Toccata en Fuga van Bach: kippenvel gegarandeerd!

Locatie:         Sint Franciscus Xaveriuskerk, Het Zand 29, 3811GB Amersfoort
Datum:          Maandagochtend, 1 november 2021
Tijd:               De zaal is open vanaf 10:00 uur. Het concert begint om 10:30 uur

Entree:          € 17,50  (incl. koffie vooraf) 

Komt u ook meegenieten? Kijk voor alle informatie en tickets op www.koffieconcerten.nl.
Hartelijk welkom!

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen