Corona- Korte Wandeling Kasteel Groeneveld – VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: di 30 juni 2020, 10:00 - 12:00

De vierde korte wandeling in Corona tijd vindt plaats in Baarn bij Kasteel Groeneveld. Deze wandeling leidt allereerst over de buitenplaats Groeneveld. Het kasteel werd in 1710 gebouwd door de welvarende Marcus Mamuchet en is in de loop van de tijd door verschillende eigenaren bewoond en uitgebouwd. Het 130 ha grote landgoed wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Vervolgens lopen we door de boswachterij de Lage Vuursche. Dit bos vormt een groot stiltegebied. Best bijzonder want de Randstad ligt op de spreekwoordelijke steenworp afstand. Dit heerlijke bosgebied is een lappendeken van voormalige landgoederen. Het ene moment loop je door een dicht en donker dennenbos, even later stap je een open bos in waar de zonnestralen tot de bodem reiken. En af en toe kom je een klimmetje tegen, het blijft wel de Utrechtse heuvelrug!!

De wandeling is rond de 7 km

We starten stipt om 10.00 uur.

Verzamelpunt en startplaats is het parkeerterrein bij Kasteel Groeneveld in Baarn.

Begeleider: Wil Reijs.

NB 1.In verband met de corona-maatregelen lopen we maar met z’n zessen en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels: www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van te voren nog plaats is.

Opgeven alleen via het aanmeldingsformulier hieronder.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar wilreijs@outlook.com.
Wil je je afmelden voor deze wandeling mail dat dan naar ditzelfde adres of als het vlak voor vertrek is, bel dan naar 06-5133 8832.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen