Wandelen met soep na op nieuwjaarsdag, VOL, GECANCELD


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: za 1 januari 2022, 12:00 - 14:30

Nieuwjaarsdag gaan we ‘een frisse neus halen’ in de directe groene omgeving in Amersfoort. We starten om 12 uur bij Het Parkhuis, het ketelhuis van voormalig Elisabeth ziekenhuis aan de Heiligenbergerweg. De rondwandeling is ongeveer 6 km.
Na de wandeling zijn we welkom In het Parkhuis voor een arrangementje van soep met een belegd broodje voor 10 euro.
Gezelligheid en aandacht voor elkaar zijn belangrijker dan een sportieve uitdaging. We willen in eerste instantie deze wandeling openstellen voor alleengaanden. Is de activiteit volgeboekt en wil je (ook als stel) op de reservelijst komen stuur dan een mail aan middellangewandelingen@power-amersfoort.nl

Aanmelden kan via het onderstaand formulier tot en met uiterlijk 27 december. Initiatiefnemers zijn, net als in 2019, Marijke Hoekstra en Marja Kampman.

Wat corona betreft vraagt het bestuur van Power aan deelnemers terughoudend te zijn bij deelname aan Power-activiteiten, d.w.z. alleen meedoen als je in het bezit bent van de QR -code.
In verband met de coronamaatregelen lopen we met max. 8 personen incl. begeleider en houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee.
Mocht door nieuwe maatregelen de activiteit niet door kunnen gaan, dan volgt bericht per mail.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen