Lange wandeling Baarn-Hilversum Media Park, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 11 november 2021, 09:15 - 16:30

Het november-wandeltraject bestaat voor 70% uit onverharde paden. Het voert ons over landgoed Groeneveld en daarna door bos en over heide.
Na een half uurtje lopen houden we een pauze voor ‘koffie met gebak’ in het Grand Café van Kasteel Groeneveld. Twee uur later kunnen we voor de lunch terecht bij Theehuis ’t Bluk op de Zuiderheide tussen Laren en Hilversum. Hierna is het nog anderhalf uur lopen naar station Hilversum Media Park. De totale afstand is 15 à 16 km.

We verzamelen om 9:20 in de hal van CS Amersfoort en nemen de trein van 9:32 naar Baarn.
Saskia Furler is de begeleider.

Denk vooral aan de op dat moment geldende coronamaatregelen (QR-code, mondkapjes voor OV) en vergeet je OV-kaart en goede wandelschoenen niet.

Aanmelden kan uitsluitend via het aanmeldformulier, dat m.i.v. zaterdag 16 oktober 2021 hieronder te vinden is.

Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar Saskia Furler, furler95@planet.nl. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van haar.

Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via furler95@planet.nl, dan kan er misschien iemand anders mee.

NB 1: Wat corona betreft vraagt het bestuur van Power aan deelnemers terughoudend te zijn bij deelname aan Power-activiteiten, d.w.z. alleen meedoen als je bent gevaccineerd, een recente coronatest hebt gedaan met negatieve uitslag of corona hebt gehad.
In verband met de coronamaatregelen lopen we met max. 8 personen incl. begeleider en houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee.

NB 2: We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van tevoren nog plaats is.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen