Corona- Middellange wandeling Den Treek-Henschoten, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 18 juni 2020, 09:00 - 12:30

Deze wandeling is al eerder gelopen op 27 februari jl. en gaat door den Treek, door bos en hei, langs de nieuwe natuurontwikkelingen en het Hazenwater. Daar kunnen we, zoals het zich nu laat aanzien, genieten van prachtige wilde orchideeën. Helaas kunnen we waarschijnlijk nog niet naar de horeca, maar hopelijk laat het weer het toe om bijvoorbeeld op de hei te genieten van meegenomen koffie/thee of iets anders te drinken.

Verzamelen: 18 juni, 9:00 uur op het parkeerterrein op de het kruispunt Kamerlingh Onnesstraat/Einsteinstraat.

Lengte van de wandeling: 10 km

Begeleiding: Hans van der Kooi

Enkele dagen voor vertrek krijg je een herinneringsmail met daarin het mobiele nummer van Hans.

NB 1. In verband met de corona-maatregelen lopen we maar met z’n zessen en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels: www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van te voren nog plaats is.

Aanmelden kan via het formulier hieronder. Mocht de wandeling volgeboekt zijn en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar mlwandelingen@gmail.com.
Wil je je afmelden voor deze wandeling geef dat dan ook door aan bovenstaand mailadres. 

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen