Webinar klimaat


Datum/Tijd: di 18 mei 2021, 19:30 - 20:30

Op 18 mei 2021, van 19.30 – 20.30 uur, organiseert Grootouders-voor-het-klimaat een webinar over het belang van Mobiliteit voor het klimaat, de burger, en de politieke agenda.

De spreker is Jan Korff de Gidts (o.a. voorzitter van de Regionale Klimaattafel Ruimte en Mobiliteit Utrechtse Regio).

Met Mobiliteit bedoelen we het gemak waarmee je jezelf of vracht verplaatst. Mobiliteit is van zeer groot maatschappelijk belang. Mensen produceren als bijproduct van personen- en vrachtvervoer ongeveer één vijfde van alle mondiaal per jaar uitgestoten CO2. Per 2050 moet die 20% van de CO2 uitstoot nul of tenminste netto nul worden, terwijl verwacht wordt dat de behoefte om zichzelf of vracht te verplaatsen zal toenemen. In de regio dienen zich echter ook kansen aan; er is dus ruimte voor optimisme. In het webinar staat het thema personen-mobiliteit centraal.

Aanmelden via grootoudersvoorhetklimaat.nl/bewustzijn/. Kies de regel: Lezingen/webinars. Bovenaan de lijst van webinars staat nu het Mobiliteit webinar genoemd, met een link “aanmelden”.

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen