Workshop Treffende foto’s maken, AFGELAST


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: vr 11 november 2022, 14:00 - 15:30

DE WORKSHOP IS AFGELAST, vanwege onvoldoende belangstelling

In vervolg op zijn succesvolle fotoworkshop tijdens het Lustrum, geeft Martin de Graaf nu een workshop hoe treffende foto’s van stad, straat, grote en kleine mensen te maken. Aan de orde komen onderwerpkeuze, standpunt, licht, lijnen en andere elementen die het verschil kunnen maken tussen een kiekje en een treffende foto.

Tijdens de workshop bekijken we foto’s uit deze categorie en delen we zowel technische als esthetische aspecten. De technische aspecten betreffen primair het gebruik van een camera, maar voor fotografen die hun smartfone gebruiken, zijn ‘inhoudelijke’ aspecten als compositie, voor- en achtergrond, en lijnen in de foto evenzeer van belang.

Tijdens de workshop is er alle ruimte om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

We kunnen ook foto’s van deelnemers bekijken en bespreken hoe die nog beter zouden kunnen worden. Deelnemers kunnen daartoe een eigen foto (liefst JPEG-, JPG-, GIF-, of TIFF-bestand) binnen het thema stad, straat, portret van volwassene of kind, uiterlijk dinsdag 8 november opsturen aan martindegraaf@gmail.com.

De workshop vindt plaats op 11 november 2022, van 14.00 tot 15.30 uur in het Boekhuis aan de Zonnehof.
De kosten bedragen 6,00 euro per persoon, voor koffie en thee wordt gezorgd.
Er is ruimte voor 20 deelnemers.
Aanmelden kan vanaf 24 oktober via het aanmeldformulier, dat aanwezig is hieronder.

Mocht de activiteit zijn volgeboekt en je wilt op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar avdsgml@gmail.com.

Eventuele dan geldende corona-regels zijn van toepassing op deze activiteit. Blijf alsjeblieft thuis als je corona-gerelateerde klachten hebt.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen