Web-team POWER

Het Web-team heeft verschillende functies, zoals:

  • Het ontwikkelen en technisch onderhouden van de website: er voor zorgen dat alle geïmplementeerde functies correct functioneren.
  • Het verzorgen van de ‘content’ van de website, waaronder het ontwerpen en vullen van vaste pagina’s en de verantwoordelijkheid over de inhoud van de pagina’s waarop de wisselende activiteiten worden weergegeven.
  • Het verzorgen van de regelmatig uitkomende nieuwsbrieven.
  • Het bijhouden van alle, door de website verzorgde, administratieve functies, zoals het deelnemersbestand met bijbehorende contributie betalingen en het ‘smoelenboek’.

In het Web-team heeft ieder lid zijn eigen taken: het teamlid dat de content verzorgt hoeft bijvoorbeeld  weinig of geen kennis te hebben van de technische onderhoudsfunctie. Wij stellen de leden van het Web- team graag aan jullie voor:

 

Hebel Montagne

Ik houd me binnen het Web-team bezig met de inhoud (‘content’) van de website. En ik maak de nieuwsbrief.
Tijdens mijn werkzame leven heb ik als tropisch bodemkundige, programmeur en boekhouder gewerkt (met tussenpozen). In 2013 reageerde ik op een oproep van Power voor de website. Na les door Harry Weststeijn en de aanschaf van een nieuwe computer(!), hebben Frank Nieuwenhuijsen (de techniek) en ik (de inhoud) de website gerund en ook een nieuwe Power website gebouwd (Frank als bouwer)! In 2018 was Power weer aan een nieuwe website toe. Tammo ter Hark heeft zich hier met verve op gestort en ik heb geholpen wat betreft de inhoud. De website wordt nog steeds uitgebreid! Ondertussen is de nieuwsbrief ook ontwikkeld.
Omdat ik al zo’n oudgediende bij Power ben, ben ik binnen de website ook zo’n beetje vraagbaak wat Power zaken betreft.
Contact: webmaster@power-amersfoort.nl


Joy Quist

Ik neem het stokje over van Peter, omdat ik bezig zijn met websites leuk vind.
In mijn werkzame leven gaf ik als zzp-er  les in het bedrijfsleven in Microsoft-Office producten.
Daarbij had ik een eigen praktijk als integratief therapeute voor volwassenen en kinderen.
Om klanten te werven had en onderhield ik 4 websites.
Nu ik met pensioen ben, werk ik als vrijwilliger aan huis, als taalmaatje en ik help een hulphond borstelen. Ook ben ik achterwacht voor de nieuwsbriefmakers van De Inham.

Contact: webmaster@power-amersfoort.nl


Anneke Geldof

Na circa 50 jaar als secretaresse te hebben gewerkt, waarvan de laatste 15 jaar als zelfstandig ondernemer geniet ik sinds 2017 van mijn pensioen.
Door mijn werk heb ik veel bedrijven leren kennen, voornamelijk het bankwezen en de verstandelijk gehandicaptenzorg. Als ZZP’er leerde ik nog meer bedrijven van uiteenlopende aard kennen. Omdat ik na de MULO direct ging werken (zo ging dat in 1967) werd het voor mij een leven lang leren en vooral ‘learning by doing’.
Het praktisch handelen is ook van toepassing in het Web-team. Daar check ik dagelijks nieuwe aanmeldingen, verwerk de jaarlijkse bijdrage-betalingen, en verwijder robots. Verder plaats ik, in samenspraak met Hebel, nieuwsberichten en soms activiteiten.
POWER brengt mij veel en op deze manier kan ik iets terugdoen.


Tammo ter Hark

Toen Francine en ik in 2017 in Amersfoort kwamen wonen, werden we op een enorm fijne manier welkom geheten bij POWER. Om mensen te leren kennen opperde ik dat ik wel wilde helpen met een website. Dat resulteerde in een omvangrijk bouwproject waarvan je het resultaat nu voor je ziet.
De dagelijkse gang van zaken is nu prachtig ingevuld door het webteam (zie hierboven), ik ben op iets grotere afstand als 2e lijn, als dat nodig is.
Ik ben nog werkzaam als zelfstandige IT’er en als projectleider bij Buurkracht. En ik heb met veel plezier met Joris Steentjes het POWER Digi-Café gestart voor maandelijkse online ontmoetingen in een kroegachtige setting.

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen