Galerie Absoluut opent op twee locaties in de binnenstad haar deuren voor cultuurliefhebbers, met mooie exposities, maandelijkse vrijdagmiddagfilms op de Weverssingel 37 om 16.00 uur, en Koffie na de Markt iedere vrijdag van 11-13 uur. Voor meer informatie en activiteiten: www.galerieabsoluut.nl. Belangstelling voor de nieuwsbrief van Galerie Absoluut? Opgeven kan via de website. Vrijwilligers zijn meer dan welkom!

Locaties:
Weverssingel 37, geopend: vr. za. zo. 13.30-16.30 uur
Kunstplein Cahen, Muurhuizen 104, geopend vr. za. zo. 13.30-17.00 uur


Wij zoeken vrijwilligers

‘Iets doen met kunst en cultuur’ is voor velen die wat tijd over hebben een aantrekkelijke gedachte. Bij Galerie Absoluut kan die gedachte concreet gemaakt worden. Er is plaats voor vrijwilligers met diverse talenten.

Wil je betrokken zijn bij cultuur, meegenieten met diverse activiteiten, een kijkje nemen in de keuken van beeldend kunstenaars en deel zijn van een creatieve groep mensen, dan ben je zeer welkom als vrijwilliger bij Galerie Absoluut!

(Stichting) Galerie Absoluut Kunst&zofoort is een collectief van kunstenaars die hun eigen kunst en de kunsten in het algemeen een zichtbare plek willen geven in Amersfoort. Hoewel bij uitstek individualisten hebben door de eeuwen heen kunstenaars zich verenigd omdat zij onderling (h)erkenning vonden en zochten naar interactie, inspiratie en confrontatie.

De kunstenaars van Galerie Absoluut, werkzaam in vele disciplines van de beeldende kunsten, vinden elkaar bij het maken van hun tentoonstellingen, tijdens atelierbezoeken, discussiemiddagen en gezamenlijke projecten.