Senioren Tennis Amersfoort op zoek naar nieuwe leden

Bent u de senior die vooral recreatief wil tennissen of het nodige wil doen om in conditie te blijven en leuke sociale contacten wil onderhouden of opbouwen? Dan bent u van harte welkom bij Senioren Tennis Amersfoort. Hier heeft u iedere dag de mogelijkheid om te tennissen met leeftijdsgenoten.

Senioren Tennis Amersfoort bestaat uit ongeveer 85  spelende leden. Het is een vereniging waarbij tennis en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Het hele jaar kan er overdag getennist worden op de binnenbanen van Theo Meijer Sport in Leusden, Plantagelaan 6. Tijdens het zomerseizoen, van 1 april tot 1 oktober, zijn er structureel 2 binnenbanen beschikbaar voor de leden van Senioren Tennis Amersfoort.
Voordelen van een lidmaatschap zijn onder andere:

– het hele jaar lekker warm en droog binnen kunnen spelen;
– geen andere verplichtingen zoals bardienst of schoonmaak;
– tegen extra betaling kan worden deelgenomen aan tennislessen, georganiseerd o.l.v. een goede trainer.
– buiten spelen volgens de afhangregels van TMS

Naast gezelligheid en het opdoen en onderhouden van sociale contacten, worden er ook verschillende tenniswedstrijden en toernooien georganiseerd. Zo zijn er 3x in de week label momenten. Hier wordt op de dag van spelen bepaald met en tegen wie u speelt. Verder is er een onderlinge competitie en onderlinge toernooien. Daarnaast worden er ook andere toernooien georganiseerd. Zo is er dit jaar op zaterdag 6 april een Voorjaarstoernooi.

Een mooie gelegenheid om een keer te komen kijken. Wilt u meer informatie? Op de website www.seniorentennisamersfoort.nl is informatie te vinden en u kunt ook een mailtje sturen naar info@seniorentennisamersfoort.nl

Bij aanmelding vóór 1 april 2019 hoeft geen inschrijfgeld te worden betaald.

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen