Eindresultaat onderzoek langer zelfstandig thuis wonen ouderen

Langer zelfstandig thuis: wens of opdracht?
Onderzoek naar het gemeentelijk beleid en de woonwens van ouderen omtrent het langer zelfstandig wonen in de regio Utrecht, een onderzoeksscriptie voor de Studie Bestuurs- en Organisatiewetenschappen Universiteit Utrecht, in opdracht van Netwerk Utrecht Zorg voor Ouderen (NUZO) – 5 juli 2019.

Een van de POWER deelnemers, Gon Veltkamp,  heeft aan dit onderzoek deelgenomen.

Scriptie van Frederieke Schutgens

              

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen