Scrabble in het Klokhuis

Velen van u zullen vroeger als kind hebben gescrabbeld met hun vader of moeder of een andere volwassene. Winnen van die tegenstanders gaf je een heel gelukkig gevoel. De “Y” mocht je, net als ik, wel voor de IJ gebruiken. Dan kon je ‘m kwijt met woordjes als ZY, WY, AZYN en dergelijke. Moeilijke woorden werden vermeden en misschien werd de Q wel uit het zakje gelaten …… .
En nu is er misschien wel een aantal van u, die met de telefoon of een tablet in de weer is om een spelletje WORDfeud, WEBfeud of WORDcrex te spelen. Een prettig en leuk tijdverdrijf.

Maar velen van u zullen niet weten, dat er in Amersfoort een heuse scrabblevereniging bestaat, Lettergreep genaamd. Inmiddels al weer ruim 25 jaar oud, maar nog wel springlevend.

Heeft u zin en tijd om eens vrijblijvend te komen kijken? Bezoek ons dan op onze vaste speelavond, de woensdagavond. We spelen in Het Klokhuis, Weberstraat 2 in Amersfoort. We beginnen om kwart over 7, maar het is handig om een half uurtje eerder aanwezig te zijn voor een korte uitleg over de manier van spelen. En wie weet, speelt u gelijk even mee.

Als u op dit aanbod ingaat, bel dan van te voren naar Wytze Groen (06 – 57270484).
Met vriendelijke groet (en wellicht tot een woensdagavond),
Wytze Groen,
Secretaris Lettergreep

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen