Samen online Zingen met Bert van de Wetering, elke zaterdagmorgen

Op zaterdagmorgen, van 10-11.30 uur, deel ik (Bert van de Wetering, Zing als Vanzelf, zingalsvanzelf.nl/) mijn PASSIE voor ZINGEN met vele zangers door samen online te zingen. Heel bijzonder, wat een verbinding dat geeft, echt A-MEE-ZING!!ūüėäūüėČ
En dit lekker vanuit je eigen huiskamer. Je hoort en ziet mij, dus je kunt lekker met me meezingen. Verder hoort niemand jou behalve in je directe omgeving thuis. En toch voelen we verbinding met elkaar!

Verbinding door met elkaar online te gaan zingen, gewoon te gaan zingen.
Daarmee cre√ęren we ruimte¬†voor onszelf: voor ontspanning en loslaten, want je gaat uit je hoofd en komt in je lichaam. Ruimte voor vrolijkheid¬†en ontroering en ook voor troost, kracht in eenzaamheid. Je krijgt er lef door in je zingen en je krijgt er veel gezonde stofjes aan.
Samen zingen we ons sterk!! Hoe meer mensen gaan zingen, hoe beter we het virus bestrijden.
Heerlijk, lekker meezingen met jouw unieke geluid!

Iedereen kan meedoen, jong en oud, beginner en gevorderd.
We gaan heerlijk met je lichaam, je instrument aan de slag, we zingen prachtige liederen en ik leer je ook wat over zangtechniek, ademtechniek. En natuurlijk gaan we vooral ZINGEN, veel doen! In 90 minuten heb je een flinke boost aan gezonde energie te pakken!!

Wat zeggen anderen over Samen online Zingen:

Wat geniet ik toch van die zangochtenden op zaterdag, van jouw prachtige zang, van jouw blijde uitstraling en van wat je doet met mijn manier van zingen. Mijn stem voelt hier thuis zo vrij … ik kan heel erg voelen wat je bedoelt met het openen van het borstgebied en van het hart. Ik durf veel geluid te geven en ik durf veel meer de hoogte in dan op mijn ¬†eigen koor. Mooi om te ervaren!¬†– Gemma –

Ik geniet hier enorm van en ik merk dat mijn zingen flink vooruit is gegaan. Ik heb veel meer lef, ik zing gemakkelijker, heb een groter bereik dan voor deze trainingen (ik ben een mezzosopraan), maar als ik lekker in mijn vel zit, haal ik nu de hoge f, soms de hoge g en dan klinkt het ook nog goed. Vooral als het een lied is dat me echt raakt, dan stroomt alles en ben ik superblij. РIngrid

Zing je mee? Gun jij jezelf dit cadeau voor lichaam en je stem? En je kunt het vanuit huis doen!

Wanneer? Elke zaterdag van 10 ‚Äď 11.30 uur.

Hoe? Meld je per keer aan via zingalsvanzelf.nl

Kosten? meedoen is gratis, een donatie wordt op prijs gesteld.

KOM je LEKKER meeZINGEN?

Graag tot dan! BERT

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen