Samenindebuurt033.nl

Ontdek welzijnsactiviteiten en initiatieven in de stad en in jouw wijk

Wil jij een activiteit vinden die bij jou past of weten welke maatschappelijke organisaties en initiatieven actief zijn in Amersfoort? Op dit platform vind je een overzicht van allerlei welzijnsactiviteiten en initiatieven in de stad Amersfoort en de verschillende wijken.

 

externe website met keuzemogelijkheden

 

WWW.Samenindebuurt033.nl

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema, doelgroep, maar ook per wijk zoeken naar een passende activiteit.

Activiteiten en initiatieven zonder vaste datum kun je vinden in de Etalage. Benieuwd welke organisaties actief zijn in de stad en wil je hen gemakkelijk bereiken? Klik dan op Organisaties. Ook hier kun je weer zoeken op thema, doelgroep en wijk.

Bij Prikbord vind je oproepen van en voor betrokken inwoners en organisaties. Plaats hier een berichtje als je hulp zoekt of juist hulp kunt bieden! Meer ontdekken over je eigen wijk? Bij Wijkwebsites vind je links naar de wijkwebsites die in Amersfoort actief zijn.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen