Dynamic tennissen voor ouderen in sporthal Buiningpark in Leusden (Extern)

Tennissen op je 80 ste !
Tennissen op je 80 ste, kan dat?  Ja dat kan, maar ook als je 60 of minder bent! Elke woensdagochtend van 10.30 tot 12.15 uur wordt er door een groep actieve senioren in sporthal Buiningpark in Leusden, Dynamic Tennis gespeeld.

Dynamic Tennis wordt ook wel Dutch Tennis genoemd en is een binnensport. Dat betekent dat er het hele jaar door naar hartenlust getennist kan worden. Het wordt met verkorte rackets en lichte softballen (materiaal aanwezig) gespeeld en leeftijd speelt bij deze sport geen enkele rol.

Het is geschikt voor senioren die goed kunnen bewegen maar de tennisbaan buiten te zwaar vinden.
Tenniservaring is echter absoluut niet noodzakelijk. Veel senioren die zonder enige tenniservaring zijn begonnen, zijn nu fanatieke, enthousiaste Dynamic tennissers geworden. Het is een sport die je fit houdt en ook ontzettend veel plezier geeft.

Gewoon een keer komen kijken of een keertje komen meespelen is dan ook de uitnodiging.
De kosten zijn op dit moment € 3,50 per keer.
Als je niet komt betaal je niet.

De Buining sporthal is vanuit Amersfoort prima te bereiken en ligt direct bij binnenkomst aan de rechterhand.
Er is voldoende parkeergelegenheid.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen