T-Huiz (Extern)

T-Huiz is een huis met meer dan 70 bijzondere technische snufjes en handige hulpmiddelen.

Als u het thuis fijn heeft, wilt u daar graag blijven wonen. Ook als dat wat lastiger gaat, bijvoorbeeld door een beperking of de onvermijdelijke ouderdomskwalen. T-Huiz laat zien dat technologie het makkelijker kan maken om thuis te blijven wonen. Wilt u dat zelf zien en beleven? Kom bij ons op bezoek! U vindt ons in Den Bosch en in Oss.

Aldus de website: www.t-huiz.nl/

T-Huiz is een huis met meer dan 70 bijzondere technische snufjes en handige hulpmiddelen. Medewerkers of vrijwilligers geven een rondleiding en uitleg over het gemak en comfort van verschillende soorten producten.

Via de website is het mogelijk een bezoek te plannen in Oss of Den Bosch.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen