Oldstars boksen bij Weerbaarheidscentrum Eemland (Extern)

Drie keer per week kun je bij het Weerbaarheidscentrum Eemland terecht voor aangepaste sport-, beweeg- en bokslessen. Aangetoond is dat dit type training leidt tot een betere coördinatie, balans en tot toegenomen fysieke en mentale weerbaarheid. Onze actieve en gezellige groep van mannen en vrouwen (60 t/m 70 plus)kan wel wat uitbreiding gebruiken. Dus schroom niet en kom een keer de sfeer proeven.
Meer informatie? mail: info@deboksacademie.nl ( www.deboksacademie.nl) of kom kijken (en meedoen) op maandag en woensdag van 11.00 tot 12.00 uur of op vrijdag van 13.30 tot 14.30 uur.

Nadere informatie ook bij Alex van Klooster ( 0683715957)van het weerbaarheidscentrum of bij Els Stasse ( deelnemer van Power-Amersfoort en deelnemer aan deze activiteit, 0613036182)

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen