Rondommetje Amersfoort (Extern)

Het Rondommetje is een wandeling rondom het centrum van de stad van ruim drie kilometer, goed te doen in zo’n drie kwartier. De wandeling is bedoeld om Amersfoorters meer te laten bewegen; bovendien gaan deelnemers samen lopen, elkaar ontmoeten en hun eigen stad van meerdere kanten bewonderen.
De wandelroute loopt van Koppelpoort naar de Flint, via De Kamp naar Monnikendam, en dan door langs de Kei, Amicitia en de achterkant van het Sint Jorisplein naar het Stadhuis, door het Burgemeester Brouwerplantsoen, weer terug naar de Koppelpoort.
Andersom kan ook, en je kunt beginnen waar je wilt. Je kunt het Rondommetje ook lopen wanneer je maar wilt en met wie je wenst.
Vind je het leuk om andere wandelaars tegen te komen? Iedere zondagochtend vanaf 10.00 uur en woensdagavond vanaf 19.00 uur gaan meer mensen lopen, een vaste routine zal ontstaan. Het pico bello teken  wordt een vaste begroeting.
👌

Initiator van het Rondommetje is Power-lid Wim Engels, die ook iedere laatste zondag van de maand in Park Randenbroek Zingen in het Park organiseert. Wim vindt het leuk om ongedwongen evenementen te bedenken en te organiseren. Zijn achterliggende idee is dat Klein Geluk ontstaat als mensen samen iets actiefs ondernemen: er zijn onverwachte ontmoetingen, je ziet bijzondere dingen en je gaat met een glimlach weer naar huis.

De kick-off van het Rondommetje Amersfoort is op woensdag 3 april 2024 bij de Koppelpoort.
Wil je op de hoogte blijven ? Stuur dan een email naar info@rondommetje-amersfoort.nl.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen