Actieve deelnemers gezocht door woonproject De Groene Hoed (Extern)

Gemeenschappelijk woonproject De Groene Hoed zoekt actieve deelnemers.

Bij een nieuw te realiseren woonproject in Amersfoort voor mensen vanaf 45 jaar (één- en tweepersoonshuishoudens) is plaats voor actieve deelnemers. Heb je zin en tijd om hieraan actief mee te doen en te helpen om het project verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via info@groenehoedwonen.nl. Meer informatie is te vinden op onze website www.groenehoedwonen.nl.

Ook andere geïnteresseerden zijn welkom om zich te melden. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen