Aanschuiftafel diner


Deze activiteit is volgeboekt

Datum/Tijd: wo 8 februari 2023, 18:15 - 21:00

Wie eet er mee?

In februari kunnen we genieten van de authentieke Indiase en Nepalese keuken. Op woensdag 8 februari schuiven we om 18.15 uur aan bij Diwali Palace, Piet Mondriaanplein 189-193 in Amersfoort. We hebben voor maximaal 20 personen gereserveerd.

We gaan voor onze aanschuiftafel uit van een twee-gangen-menu voor € 20,00. Vooraf zal Onion Bhaji (gefrituurde uienbeignets) worden geserveerd. Voor het hoofdgerecht hebben we afgesproken dat er verschillende schotels op tafel komen: Palak Paneer (Indiase kaas bereid in een gekruide currysaus met spinazie en geurige kruiden), Garlic Chicken Tikka Tandori, en Prawn Masala, en daarbij wat naanbrood. De drankjes en eventueel een dessert rekent ieder voor zich ter plekke af.

Je kunt je hieronder aanmelden tot uiterlijk 1 februari, met gelijktijdige betaling via de website van € 20,00.  Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. De betaalde € 20,00 kan om praktische redenen niet geretourneerd worden.

Als deze activiteit is volgeboekt en je wil op de reservelijst, mail dan naar astolk.ts@gmail.com (zet vooral ook je telefoonnummer erbij!).

Eet je mee?
Tony Stolk en Josee Steehouder

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen