Bezoek Tuingroep Máximapark Vleuten

4 plaatsen beschikbaar
Datum/Tijd: di 23 mei 2023, 10:45 - 16:00

Beste Tuinliefhebbers,

We gaan op bezoek bij het Máximapark in Vleuten (Utrecht) alwaar de prachtige Vlinderhof en de indrukwekkende Japanse rododendrontuin zich bevinden. maximapark.nl/over-het-park/. De Vlinderhof is ontworpen door de beroemde Nederlandse tuinarchitect Piet Oudolf. Deze tuin heeft een grote variatie aan planten (100 unieke soorten) en met de bloemen, zaaddozen, bladeren en stengels vormen ze zo een harmonieus geheel. www.vlinderhof.com.

In het gezellige Parkrestaurant Anafora nemen wij even de tijd om wat te drinken/eten. anafora.nl/restaurant/eten-drinken/

Vervolgens lopen we naar een andere hoek van het park, de Japanse tuin, waar de rododendrons (5.000 stuks) in bloei staan. Eén grote bloemenpracht en zeker ook een bezoek waard.

Wij vertrekken op dinsdag 23 mei vanuit Amersfoort vanaf de carpoolplaats Leusden (A28, afrit 7) tussen 10.45‑11.00 uur. Eind van de middag rond 16.00 uur verwachten wij weer terug te zijn in Amersfoort.

De Vlindertuin is vanaf de Alendorperweg (Vleuten) met een trekpontje direct bereikbaar, nabij Parkeerplaats nr. 4 (Alendorperweg 44, Vleuten).

Aantal deelnemers: 12

Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 16 mei a.s..

Wil je bij je aanmelding opgeven of je wel/niet met de auto komt en hoeveel personen eventueel met je mee kunnen rijden (carpoolen). De kosten van het meerijden worden met elkaar gedeeld. Ook graag bij de aanmelding je mobiele telefoonnummer en e‑mailadres  vermelden.

Mocht dit uitje volgeboekt zijn en wens je op de reservelijst te komen, mail dan je naam en mobiele nummer naar Hennie Brouwer: hennie.brouwer@hotmail.com.

Latere e.v. afmeldingen ook graag naar dit mailadres.

Tot ziens op 23 mei!

 

Datum/Tijd: di 23 mei 2023, 10:45 - 16:00

Deze activiteit is al geweest