Engelse koor- en orkestmuziek neemt je mee naar ‘Het Onbekende’ – SoliAmersfoort (Extern)


Datum/Tijd: za 25 mei 2024, 20:00 - 22:00

Op zaterdagavond 25 mei a.s. zingt oratoriumkoor SoliAmersfoort met begeleiding van het Amsterdams symphonieorkest Con Brio een programma van Engelse koorwerken van o.a. Frank Bridge, Benjamin Britten en Ralph Vaughan Williams. Een speciale plek in het concert heeft het werk van Vaughan Williams ‘Toward the Unknown Region’ …. op weg naar het grote onbekende. Is dat het hiernamaals waarvan niemand weet hoe het eruit ziet? Is het het leven zelf; je weet tenslotte nooit wat het volgende moment zal brengen? ‘Darest  thou now, o Soul, walkout with me toward the Unknown Region, where neither ground is for the feet,nor any path to follow?

Voor velen zal deze muziek ook een ‘Unknown Region’ zijn, maar desalniettemin absoluut de moeite waard! De Engelse koortraditie is onovertroffen.

Naast de koorwerken speelt het orkest een van de bekendste en mooiste vioolconcerten: het Eerste Vioolconcert van Max Bruch.

Het concert staat o.a. onder leiding van Paul Valk, de inspirerende dirigent van SoliAmersfoort.

Waar en wanneer?
Zaterdagavond 25 mei 2024
St Joriskerk, Hof 1, Amersfoort
Aanvang 20.00 uur

Kaarten
€ 22,50 incl. programmaboekje

via www.soliamersfoort.nl of rechtstreeks bij ticketkantoor via deze link: www.ticketkantoor.nl/shop/soliconbrio

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen