Excursie Industrieel Erfgoed Eemkwartier

Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: di 21 maart 2023, 12:45 - 14:30

Het gaat gebeuren! Als vervolg op zijn inspirerende lezing neemt Sjoerd Hekking van SIESTA (Stichting Industrieel Erfgoed Amersfoort) ons op dinsdagmiddag 21 maart mee voor een excursie door het Eemkwartier. Sjoerd toont ons dan behalve het heden, ook de geschiedenis en de plannen voor de toekomst van dit oude industriegebied van Amersfoort.

Gelet op de grote belangstelling en waardering voor de lezing van Sjoerd in januari in het Boekhuis, gaan we vooralsnog uit van twee groepen van 12-15 personen. De excursie duurt ruim een uur en start om 13.00 uur. Bij voldoende belangstelling houden we een tweede excursie die om 15.00 uur start.

We verzamelen een kwartier tevoren, dus om 12.45 uur, bij het Kadecafe op het Eemplein (en bij een tweede groep wordt dat verzamelen om 14.45 uur op dezelfde plek). De indeling per groep bij twee excursies volgt na aanmelding.

Voor deze excursie vragen we een kleine bijdrage van 6 euro per persoon, waarmee we het werk van SIESTA willen steunen. Na afloop is er voor de mensen die dat willen, gelegenheid voor een drankje in het Kadecafe, wel op eigen kosten.

 

Datum/Tijd: di 21 maart 2023, 12:45 - 14:30

Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt