Lange Wandeling Trage Tocht Lage Vuursche (extra)


1 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: di 18 april 2023, 09:30 - 16:00

De geplande wandelingen voor 13 en 21 april waren al binnen twee dagen volgeboekt. Daarom is er nu een derde wandeling ingelast op dinsdag 18 april.

Vanuit station Hollandse Rading  lopen we in een ruime boog richting Lage Vuursche om vandaar via een tweetal landgoederen terug te lopen naar ons vertrekpunt: station Hollandse Rading. Het is een wandeling van ongeveer 16 km die ons afwisselend door bos, graslanden en akkertjes voert over overwegend onverharde paden.

We verzamelen op dinsdag  18 april om 9.30 uur in de hal van Amersfoort Centraal en nemen de trein richting Hilversum van 9:41 uur vanaf spoor 7. We komen daar om 9:52 uur aan op spoor 5 en nemen om 9:59 uur de trein richting Hollandsche Rading. We arriveren daar om 10:06 uur.

Voor diegenen die met eigen vervoer reizen: Er is een P+R parkeerterrein bij station Hollandsche Rading.

De wandeling start en eindigt bij station Hollandsche Rading. We lunchen onderweg in Lage Vuursche in een restaurant.

De wandeling wordt begeleid door Saskia Furler.

Zorg voor goede en waterdichte wandelschoenen. Iedereen loopt mee op eigen risico.

Aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Geef het op het formulier in het veld “Opmerkingen” aan als je met eigen vervoer komt.
Door je aan te melden, geef je automatisch toestemming om je gegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer en opmerkingen) te mogen delen met de overige deelnemers van deze wandeling.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@power-amersfoort.nl.
Wil je je afmelden voor deze wandeling mail dit dan naar hetzelfde mailadres.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen