EXTRA Langewandelingen: “Klavertje Vier Utrechtse Heuvelrug”


1 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: do 7 maart 2024, 09:00 - 16:00

Datum/Tijd: donderdag 7 maart, 21 maart, 4 april en 18 april 2024, Hele dag

Vier donderdagen wandelen in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Het is een vierdaagse, met een frequentie van om de 2 weken,  die bestaat uit vier wandelroutes die nagenoeg over onverharde paden gaan. Waar wandel je zoal naar toe? Alvast een tipje van de sluier: tijdens Lopen Klavier Vier doe je Den Treek aan, maar ook de Kaapse Bossen, de natuurgebieden van rond Austerlitz en Doorn en wandel je richting Driebergen en Zeist..

NB Dit is een extra initiatief. Die organiseren we zodat meer mensen, en frequenter, mee kunnen doen met de Powerwandelingen.

Lengte van de vier wandelingen: circa 15 km per wandeling. Datums zijn  7 en 21 Maart en 4 en 18 April.

In principe, als je opgeeft voor het Lopen van Klavertje Vier Utrechtse Heuvelrug, geef je je op voor alle vier de donderdagen.

Begeleiders: Anneke van Londen en Marion Wingelaar.

Alle vier de donderdagen starten we in Maarn, dat goed te bereiken is met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Nadere details over vertrektijd, route en horeca zullen later aan de deelnemers worden bekend gemaakt.

Aanmelden: via het aanmeldformulier hieronder. Geef aan of je zou kunnen rijden en in welke wijk je woont.

Reservelijst: als het maximum aantal deelnemers is bereikt, kun je je opgeven voor de reservelijst via Me.wingelaar@gmail.com.

Afmelden: mocht je onverhoopt niet mee kunnen, meld je dan zo spoedig mogelijk af via Me.wingelaar@gmail.com.  Dan kan iemand van de reservelijst in jouw plaats mee.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen