Gezellig koffieconcert in Xaveriuskerk (Extern)


Datum/Tijd: ma 8 januari 2024, 10:30 - 11:30

 

 

Uurtje Chopin met pianist Wouter Harbers

 

Pianist Wouter Harbers trakteert u graag op een mooie ochtend (fotografie Fred Manschot)

Het jaar starten met een leuk uitje? Kom dan naar het koffieconcert op maandagochtend 8 januari in de Xaveriuskerk. Een uurtje Chopin tijdens een gezellig koffieconcert met pianist Wouter Harbers. En deze keer is er iets bijzonders aan de hand: het repertoire wordt gekozen door het publiek!

Wouter is dol op de muziek van Chopin, en hij is benieuwd wat uw lievelingsstuk van Chopin is… U mag dit bij de entree van het concert invullen op een formuliertje. Alle verzoeken verdwijnen in een grabbelton, die pas open gaat als het concert begint. Spannend!

Vrolijke tonen en vingervlugheid, of juist donkere akkoorden en zware heimwee: Chopins muziek heeft het allemaal. Tijdens het concert vertelt Wouter de mooie verhalen die bij de composities horen. Hebt u zelf een speciale herinnering bij uw verzoeknummer, dan is daar ook ruimte voor. Zo ontstaat ongetwijfeld een unieke ervaring…

Komt u ook meegenieten? De koffie staat klaar vanaf 10:00 uur, het concert begint om 10:30 uur. De entree is gratis (collecte bij de uitgang). Reserveer wel tijdig via www.koffieconcerten.nl, want het loopt storm bij de koffieconcerten.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen