Gezellig koffieconcert


Datum/Tijd: ma 6 september 2021, 10:30 - 12:00

De Zeister pianist Wouter Harbers geeft door heel Nederland koffieconcerten, waarin hij klassieke pianomuziek toegankelijk maakt voor een breed publiek. Maandagochtend 6 september komt hij naar de Xaveriuskerk om de prachtige vleugel te bespelen.

Wouter Harbers volgde masterclasses bij Wibi Soerjadi (fotografie: Pieter Dijksman)

Tijdens dit koffieconcert staat muziek uit Moskou op het programma: spectaculaire pianomuziek! Hoogtepunt daarvan is Rachmaninovs Tweede Pianoconcert, een groot stuk voor orkest en solist. Wibi Soerjadi schreef een speciale pianobewerking hiervan. Kerst 2019 speelde hij deze in Het Concertgebouw te Amsterdam. Wouter zat in de zaal, en dacht: dit wil ik ook kunnen! 6 september speelt hij deze versie van dit meesterwerk in de Xaveriuskerk.

Naast virtuositeit is er ook ruimte voor verstilling in pianopareltjes van Tsjaikovski. Tijdens het concert vertelt Wouter over de achtergrond van de muziek, zodat de muziek echt tot leven komt. Vooraf is er koffie en na afloop is er ruimte voor ontmoeting.

Locatie:           Sint Franciscus Xaveriuskerk, Het Zand 29, 3811GB Amersfoort

Tijden:            Maandagochtend, 6 september 2021

                           De zaal is open vanaf 10:00 uur. Het concert begint om 10:30 uur en duurt één uur

Entree:            17,50 euro (incl. koffie vooraf)

                           Tickets verkrijgbaar via www.koffieconcerten.nl

Natuurlijk binnen alle coronavoorschriften, waardoor slechts beperkt kaarten beschikbaar zijn.

Kom meegenieten, koop tijdig uw ticket! 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen