Herdenkingsconcert (Extern)


Datum/Tijd: ma 6 november 2023, 10:30 - 11:30

Grijpt de situatie in de wereld jou ook zo aan? Of sta je in november stil bij je eigen verlies? Kom dan maandagochtend 6 november naar de Xaveriuskerk in Amersfoort. Laat je in de sfeervol verlichte kerk raken door ontroerende muziek in “een uur vol troost”.

Pianist Wouter Harbers en de van oorsprong Oekraïense musicus Oleg Lysenko werken samen. Wouter bespeelt de vleugel en het orgel, en Oleg neemt zijn accordeon, bandoneon en bayan mee. Hun klanken mengen zich in muziek van Bach, Grieg en Piazzolla. Ze sluiten af met het grootse Adagio van Albinoni.

Je kunt tijdens het concert zelf een kaarsje aansteken om te herdenken wat jou lief is…  En er is aandacht voor een hulpactie voor Oekraïense kinderen, nu de oorlog daar al anderhalf jaar duurt.

Locatie:           Sint Franciscus Xaveriuskerk, Het Zand 29, 3811GB Amersfoort

Tijden:            Maandagochtend, 6 november 2023 – Het concert begint om 10:30 uur, duurt ongeveer een uur

Entree:           Gratis (collecte)

Laatste kaarten verkrijgbaar via www.koffieconcerten.nl 

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen