Het Kleurhuis/Galerie van Juane Xue: bezoek (1)


2 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: zo 24 september 2023, 14:00 - 16:00

Hebben jullie wel eens het Kleurhuis bezocht aan de Heiligenbergerweg?

In 2019 heeft Bettina Hermelink daar een rondleiding geïnitieerd, vooral over de architectuur van het gebouw. Die was toen een succes. Nu organiseert Bettina samen met Vera Asselbergs opnieuw een excursie, op twee data.

De nadruk ligt deze keer op het werk van de schilderes Juane Xue die met haar partner Wim van der Schalk in het Kleurhuis woont en werkt en daar exposeert in hun galerie.

Juane Xue had in China een grote tekenschool. Ze woont al een hele tijd in Amersfoort en schildert in impressionistische stijl. In het Kleurhuis hangt oud en nieuw werk van haar. Natuurlijk zal ook de bijzondere architectuur van het Kleurhuis aan de orde komen.

Na afloop van het bezoek zijn de deelnemers uitgenodigd om door het Park Elisabeth Groen naar het Ketelhuis Huis te wandelen voor een drankje.

Datum/tijd:      Zondag 24 september, 14:00 uur (en zondag 1 oktober, 14:00 uur)

Locatie:             Het Kleurhuis, Heiligenbergerweg 171, 3816 AJ Amersfoort – Parkeren: bij de kinderboerderij ‘De Vosheuvel’ of bij het parkeerterrein van Elisabeth Groen – Openbaar vervoer: buslijn 17, halte Haydnstraat         

Rondleiding:    Wim van der Schalk/Juane Xue

Kosten:              € 10/- p.p.

 Max. aantal deelnemers: 13

Inlichtingen: Bettina Hermelink:  bettinahermelink52@gmail.com   –  Vera Asselbergs: vera.asselbergs@kpnmail.nl

Aanmelden via het aanmeldformulier hieronder.

Is deze excursie volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar  cultuur@power-amersfoort.nl.

Als je onverhoopt moet afzeggen, stuur dan ook een mail naar cultuur@power-amersfoort.nl.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen