Ik heb altijd al willen…. (Extern)


Datum/Tijd: vr 15 maart 2024, 14:00 - 15:00

Ik heb altijd al willen …..

Scholen in de Kunst doet er alles aan om cultuurparticipatie en talentontwikkeling in Amersfoort op een toegankelijke manier te bevorderen. Ook senioren in Amersfoort willen zij graag de mogelijkheid bieden om op een passende manier kunst en cultuur te beleven.

Voor het ontwikkelen van een passend aanbod, wil Scholen in de Kunst graag met u in gesprek om te horen wat de Powerdeelnemers zouden willen doen en in welke vorm. Want wie kan beter vertellen wat wij voor u kunnen organiseren dan uzelf?

Vindt u het leuk om mee te denken, heeft u goede ideeën of bent u gewoon nieuwsgierig, dan nodigen we u graag uit voor een gesprek hierover op vrijdagmiddag 15 maart, om 14.00 uur in het Eemhuis, lokaal 12. Wij regelen koffie en wat lekkers!
Opgeven kan door een mailtje te sturen aan alicevanbeest@scholenindekunst.nl met daarin uw naam.

Voor wie dat wil, is er aan het eind van het gesprek de mogelijkheid mee te doen met een groepsles zang voor senioren.

Wanneer           Vrijdag 15 maart om 14.00 uur
Waar                  Eemhuis, lokaal 12
Kosten               Gratis

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen