Jet van Vuuren: haar nieuwe boek Bloedband, haar werk als schrijfster en als nieuwe inwoner in Amersfoort

8 plaatsen beschikbaar
Datum/Tijd: do 11 april 2024, 14:00 - 16:00

De succesvolle thrillerschrijfster Jet van Vuuren, sinds kort woonachtig in Amersfoort én lid van POWER, komt met veel plezier een lezing geven over haar werk.

Jet is een laatbloeier en in 2011 gedebuteerd. Inmiddels zijn er achttien boeken verschenen en heeft ze diverse korte verhalen voor tijdschriften geschreven. Waar haalt ze haar inspiratie vandaan en hoe schrijft ze deze pageturners waar haar vaste publiek zo dol op is? Alle boeken zijn los van elkaar te lezen en spelen zich af in de actualiteit. Ze kenmerken zich door een ogenschijnlijke luchtigheid met herkenbare personages.

Jets negentiende boek ‘Bloedband’ dat afgelopen maand verscheen, is het tweede deel in de trilogie rond oud-rechercheur Barbara van Eck. Over het eerste deel ‘Nieuw bloed’ schrijft www.vrouwenthrillers.nl ‘Een heerlijke whodunit in de welbekende Jet van Vuuren-stijl, waarmee ze menig lezer fijne leesuurtjes zal bezorgen.’  Jet is ook te volgen op Facebook.

Wanneer     11 april 2024 van 14.00 tot 16.00 uur
Waar            Het Boekhuis, Zonnehof-Oost 12
Prijs              6,00 euro incl. koffie of thee en wat lekkers

Deze lezing wordt door Hennie de Groot en Anneke van Londen georganiseerd.

Is de lezing volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar  af.van.londen@casema.nl

Bij annulering door een deelnemer mag een ander de plaats innemen. Men regelt dan onderling de financiën. Geld wordt niet teruggestort.

Datum/Tijd: do 11 april 2024, 14:00 - 16:00

Deze activiteit is al geweest