Koffieconcert


Datum/Tijd: ma 7 januari 2019, 10:15 - 11:30

Koffieconcert met ‘Winterse Liedkunst…’
Sint Aegtenkapel, Amersfoort

Hebt u maandagochtend 7 januari een gaatje vrij in uw agenda? Zoekt u een gezellig uitje? Kom dan ontspannen bij het vierde koffieconcert van pianist Wouter Harbers: hij trakteert u namens Stichting Gouden Dagen elke eerste maandagochtend van de maand op een uurtje mooie pianomuziek in de schitterende Sint Aegtenkapel in Amersfoort.

Op 7 januari neemt Wouter een zanger mee met wie hij afgelopen jaar twee prestigieuze masterclasses volgde: Rutger van Oeveren. Rutger en Wouter kregen in mei 2018 een week les van o.a. Elly Ameling, en in oktober 2018 volgden ze samen een week masterclasses in Oxford!

Dit veelbelovende duo neemt u graag mee in een programma vol snijdende kou en dwarrelende sneeuwvlokken. Schuberts Winterreise loopt als rode draad door het programma. Naast liederen van o.a. Schubert, Schumann en Brahms speelt Wouter ook enkele solo’s op de Steinway-D-concertvleugel. Verwen uzelf met dit gratis koffieconcert!

Koffie vanaf 10:00 uur
Muziek van 10:30 tot 11:30 uur
Entree gratis (collecte na afloop)

Meer info: www.wouterharbers.nl/concert.php?id=490

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:
– Stichting Gouden Dagen, – Bouwbedrijf Schoonderbeek, – Theater FLINT

Iedereen is welkom! Voorkom teleurstelling: reserveer vooraf via info@wouterharbers.nl.

Koffieconcert in Amersfoort: Winterse liedkunst

De jonge pianist Wouter Harbers (32) is in Zeist en omstreken een fenomeen: hij verwent daar zijn plaatsgenoten elke eerste woensdagochtend van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek… Theater Flint ontdekte deze enthousiaste musicus, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor íedereen’. Daarom geeft Wouter dit muziekseizoen elke maandagochtend van de maand een gratis concert in de Sint Aegtenkapel in hartje Amersfoort. Op 7 januari aanstaande bent u weer hartelijk welkom!

In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. U bent om 10:00 uur welkom voor een gezellig bakje koffie en om 10:30 uur gaan we naar de concertzaal. Daar begint Wouter met een vrolijk stukje toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Deze keer neemt Wouter bariton Rutger van Oeveren mee, met wie hij al jaren samen optreedt. Samen vangen ze de winterse kou en schoonheid in muziek en tekst…

Kom een keer ervaren waarom deze formule in Zeist al jaren een daverend succes is en waarom Flint dit graag naar Amersfoort haalt! Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via www.wouterharbers.nl of bel 06 3860 3539.

Deze concerten worden mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen en Bouwbedrijf Schoonderbeek.

7 januari 2019
Sint Aegtenkapel te Amersfoort, Het Zand 37 (parkeer in parkeergarage Flintplein, Walikerstraat 14)
Koffie vanaf 10:00 uur, muziek van 10:30 tot 11:30 uur.

Entree gratis, collecte na afloop, Hartelijk welkom!

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen