Koffieconcerten weer gestart (Extern)


Datum/Tijd: ma 2 oktober 2023, 10:00 - 12:00

Pianist Wouter Harbers is weer gestart met zijn serie koffieconcerten in Amersfoort. Maandagochtend 2 oktober is het volgende koffieconcert: dan nemen hij en zangeres Marianne Selleger je graag mee op een muzikale reis door de tijd!

Zes jaar geleden hoorde Wouter Marianne het Ave Maria zingen. Onder de indruk van haar warme altstem en muzikale overtuigingskracht maakte hij kennis. Ze besloten om samen te werken en begonnen in een klein theater in Zeist hun eerste programma: van Bach tot Brel. De bezoekers smulden ervan. Wat klein begon is uitgegroeid tot een tournee: Wouter en Marianne spelen het programma deze oktober op veertien locaties door heel Nederland.

2 oktober trappen ze af in Amersfoort. Je bent hartelijk welkom in de Xaveriuskerk. Bij een koffieconcert hoort natuurlijk koffie: die staat vanaf 10:00 uur voor je klaar. Klokslag half elf stappen Wouter en Marianne in hun muzikale tijdmachine; ze nemen je met het eerste stuk van Bach drie eeuwen mee terug in de tijd. Via het werk van tien generaties componisten leveren ze je aan het einde van het concert gelukkig weer af in het heden.

Alle informatie over dit concert is te vinden via www.koffieconcerten. Daar kun je ook thuis een ticket bestellen. Zo ben je verzekerd van een plekje in de zaal. De entree is gratis (collecte). Hartelijk welkom!

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen